mandag den 24. maj 2010

Instruktion: Sådan lægger man en træ-terrasse

1.
Man sætter konen i bilen og kører til trælast og får hende til at slæbe 100 kvm træ.

2.
Terrænet skal jævnes og buske fjernes. Dette gøres med bil og slæbetov.


3.
Trillebør er gammeldags, sten fragtes bedst i en Golf. Man må ikke bære mere end to ad gangen.4. Det er af største vigtighed, alt er i vatter. Dette arbejde udføres bedst af 2 mænd i blåt tøj.
5.
Hvor Golfen ikke slår til, må havetraktor tages i brug. Samarbejde er af største vigtighed. Sand skal hentes af 2 mænd i blåt tøj.

6.
Forarbejdet er ved at være på plads. En halv tømmerflåde må vente på de blå mænd til næste dag.
7.
Spændingen stiger. Bliver det til en terrasse?
Når brædderne lægges, er det vigtigt 2 mænd i blåt tøj med passende korte intervaller indgående drøfter næste træk.
8. Begynder at tro på projektet. Optimisme er godt!
9.
Kære buske og blomster flyttes ikke - der bygges uden om.
10. 3. dag går på hæld. Barnebarn tæller skuer - hvis han tæller rigtigt, kan det være, han også får lov at bære blåt tøj :-)


Da jeg ikke har fået en super-selv-byg-master endnu, har jeg ikke ret til at bære blåt tøj og er derfor ikke på billederne.
Men, men men - jeg skulle lige hilse og sige, jeg er superskrap med en skruemaskine, fantastisk til opvask og madlavning. De blå mænd har ikke sultet.
8 kommentarer:

Fríða sagde ...

jamen, hvor fint at få sådan en grundig vejledning. den bliver nok printet ud i flere hjem ligenu. fortsat held og lykke med projektet.
kh.fra Island
Fria

Berit sagde ...

Tillykke med terassen - den ser stor og dejlig ud. Vores er lige blevet gjort sommerklar, så nu kan solen bare komme an; strikketøjet er klar og kaffen kan blive det meget hurtigt :-)

Tineke sagde ...

Hi hi, det var bare så fin en vejledning, som jeg straks vil forelægge husbonden. Mon vi har noget blåt tøj der passer.....

Fru Kahr sagde ...

Hm, mon det er det blå tøj der giver hastigheden?? I hvert fald har min træterrasse været længe undervejs, men nu er den der næsten:-)
Jeg har allerede erfaret, at den er farlig for strikkepinde - den "åd" to snoningspinde i Pinsen...

Maret sagde ...

Kansje de to menn i blått tøy vil ta en tur til Norge..
Jeg er godt til å lage mat...

Kos deg på terassen i sommer.

Jan sagde ...

De to mænd i blåt tager gerne ud i byen, men mon ikke vi lige skal gøre dette projekt færdig først. Halvfærdige projekter har vi nok af :-)

Jan sagde ...

De to mænd i blåt tager gerne ud i byen, men mon ikke vi lige skal gøre dette projekt færdig først. Halvfærdige projekter har vi nok af :-)

hjemmemortil9 sagde ...

Åh, nu har jeg ventet lææænge på at se det der FÆRDIGE projekt...er dte blevet godt og lige som det skulle ende? For så har de to mænd i blåt da i dén grad fået højstatus... måske rødt tøj kan komme på tale nu, så? ;0)