tirsdag den 28. april 2009

Tankespind..

De vikler sig ind i hinanden...tankerne. Alt for mange. Skubber til de forrige og bliver vendt på hovedet - og lander i fragmenter, der må og skal samles...engang.

Et nyt skoleår skal planlægges, og da jeg endnu ikke ved, hvor og hvad mit arbejde vil være, fiser tankerne.... og jeg bliver stresset og utryg. Det er vel en almindelig reaktion, men energikrævende og træls.

Jeg bliver spurgt: Hvad har du lyst til?
Hmmmm..... tja,- mange ting. Men hvad er jeg god til? Hvor vil jeg finde udordringerne? Hvor vil jeg kunne arbejde i ro? Har samarbejdspartnere betydning for, hvad jeg har "lyst til"? Hvor ser andre mine ressourcer bedst brugt?

Fru Rønne synes godt nok, det er svært at svare på spørgsmålet. For mig, kan det nok kun afgøres i dialog. Måske ser andre noget, jeg ikke ser.

3 kommentarer:

Madame sagde ...

Det lyder som om, du er ved et af livets vejkryds, fru Rønne? Jeg tror, det er en god idé at bruge et andet menneske til at spille bold op ad - enten en klog veninde eller en coach ...

Mette sagde ...

Uha, jeg kan kun alt for godt sætte mig ind i din situation lige nu - vi prøver lidt nytænkning på vores skole - afdelingsopdeling og teamsamarbejde - endnu mere end vi gør, men desværre er der ikke enighed bordet rundt og det er gået hen og blevet et tabu-emne og noget som fylder rigtig meget i hovedet på alle... Træls når man ellers har haft et rigtig godt sammenhold på lærerværelset...

Maret sagde ...

Spennande og skremmande på en gang. Skal selv bytte arbeidsplass til høsten, men vet ikke hvorhen.
Blir flyttet rundt som sjakkbrikker på de forskjellige oljeboringsfartøyer. Stillingen blir den samme, heldevis...

Lykke til.