lørdag den 18. april 2009

Flyttedag...

Det er ikke småting, der findes i en lærers skoletaske, og når en ny taske tages i brug, må der overvejes nøje, om det hele nu er nødvendigt.
Det er det ikke,- fandt jeg ud af. Men jeg er også helt sikker på, der ikke går lang tid inden, den nye taske er proppet med helt aldeles uundværlige dimser.

Den røde taske vandt retten til at bo hos mig,- og det er i hvert tilfælde for sent at fortyde, for Jeppe,- mit super skønne barnebarn, har prøvekørt farmors taske hen ad gulvet.

Jeg er også sikker på, jeg er den eneste, der har sådan en taske i miles omkreds....så den bliver ikke væk....alle vil vide, det er min. (Som om, jeg går og stiller mine tasker, pung, nøgler sære steder...tsk!!!)
Der er remme, man kan sætte på, så den kan bæres som rygsæk, hvilket er ret pratisk, da jeg gerne går hjem fra skole ( i godt vejr).
Nu venter jeg bare på, det bliver mandag *s*

6 kommentarer:

olines sagde ...

Hvor er den fin, din nye taske! Jeg er sikker på, at du vil lyse op på din vej med den på ryggen:)
Rigtig god søndag til dig og dine.

Mette sagde ...

Som lærer kender jeg udemærket problemet med alskens underlige ting og sager, der i løbet af et skoleår får hobet sig op i bunden... Men - hvor er den bare fed, din nye taske... God dag i morgen, hvor du kommer til at stråle i landskabet...

Fru Rønne sagde ...

Oline & Mette: Jeg er ikke i tvivl om, den vil sørge for min sikkerhed i trafikken.

Pernille på 1. sagde ...

Hvor er den da bare skøn din taske, jeg er vild med farven. Du kommer til at stråle i landskabet når du bærer den på ryggen.

Knus pernille

Anonym sagde ...

Den taske ligner den jeg havde i 1. klasse i 1974.
Altså min var gul og mere grov, men ellers så godt som samme model.
Hvor har du den fra?

Anonym sagde ...

Hvor er din taske fra? Super fin.