lørdag den 26. februar 2011

The M-word

I min helt egen lille verden har The M-word ikke været en mulighed!
Under min sidste gravivitet (for 12 år siden) oplevede jeg pludselige synsforstyrrelser og derefter hovedpine. Den oplevelse har siden besøgt mig med jævne og sjældne mellemrum, og tanken om at det måske kunne være migræne, har strjeftet udkanten af min bevidsthed.
Men da migræne er en tilstand, der er aldeles ukontrollerbar, ikke smitter og "sikkert kun er noget, hysteriske kvinder har",- var det ikke et valg for mig. Jeg havde kun lidt sær hovedpine.


Da det tredie anfald i denne uge begyndte fredag morgen,- måtte jeg krybe til korset. Springe ud af skabet som en fuldblown migrænekone - og ringede til lægen.
Tænk, de synes, det var synd for mig, og gav mig straks en tid hos lægen, der lyttede og spurgte, og jeg endte med at sidde med 5 akupunkturnåle strittende fra diverse kropsdele.

Efter en halv times tid blev jeg løsladt med åbne øjne, nakke, der kunne drejes - uden hovedpine!!!

Hold da op!!

Nu er jeg blevet udstyret med tider til forebyggende behandling, medicin i tilfælde af anfald og en kæmpe lettelse. Ih...hvor er jeg glad.


Hilsen fra
Anne, en migræniker

4 kommentarer:

Olines sagde ...

Hvor er det godt for dig! Ja selvfølgelig ikke, at du har migræne men, at det er behandling der virker på det. Dejlig lørdag til dig!

Anonym sagde ...

Migræne er ikke for sarte sjæle. Det er hæsligt at have migræne.

Ann sagde ...

Tillykke med at det lykkedes dig at springe ud af skabet (håber dog ikke, at du sprang for voldsomt - det er ikke godt for nakkeproblemer med hovedpine).
Nu har du opdaget, at den indre fordom/fantasi næsten altid er værre end virkeligheden ;-)
Rigtig god behandling og bedring!

Maret sagde ...

Så flott at det hjelper..
God uke videre..