fredag den 17. oktober 2008

Sidste dag i ferien.

Hvad har jeg nået?
Ikke så meget, i hvert tilfælde ikke det, jeg havde håbet.


En dag hos Kirsten med 8 timers Matador og strikketøj. Det var hyggeligt. Vi har aftalt, dette skal blive fast tradition i ferier. Regner med at kunne lære vigtige replikker udenad :-).


Lidt strik er det blevet til.


Misty Garden i Noros Silver Thaw. Blød og lækkert.


Men hvorfor det sidste ærme i FLS ikke er strikket færdig, aner jeg ikke.
Er lidt i strikkekrise...har alt for mange ideer, lyst til alt for meget.
Så jeg må nok hellere vælge. Bide i det sure æble, og få gjort ufærdige projekter færdige!
Ikke en eneste skolebog er blevet åbnet, men masser af dårlig samvittighed over, ikke at have gjort det. Så nu ved jeg, hvad weekenden skal gå med.
Egentlig skulle resten af jordvarmeslangerne graves ned, men det kniber vist med at få maskiner,- så jeg fryser videre med anstand.

2 kommentarer:

Mie sagde ...

Flot at du ikke har åbnet en skolebog. Det skal du klappe dig selv på skulderen for - istedet for at have dårlig samvittighed. Vi kan ikke både arbejde 45 timer i ugen, fordi vi har så laaaaange ferie og så samtidig arbejde i ferien...... Det er et af de problemer jeg selv kæmper med.... arbejdsnarkoman, trods de bedste intentioner om ikke at være det. Et job hvor man aldrig bliver færdig. Jeg forsøger at rose mig selv for at holde fri...... God idé med Matador-marathon.... den gemmer jeg lige til en ferie :-)
Knus Mie

Zette sagde ...

Du siger bare til, hvis du er frisk på en dyst i Metadon (du ved afhængigheden fik den forvandlet fra Matadog til det andet der...). jeg har indtil videre banket alle i den slags - især i replikker. Jeg citere ofte i min dagligdag - men det er der vist kun andre nørder, der kan gennemskue, så det er primært for egen moros skyld - og fordi jeg slet ikke kan lade være.
Lyder nu ellers til en okay ferie!