torsdag den 30. september 2010

(meget) nye vinde....

Tja,- nu har jeg ligget på sofa, krøbet sammen i yndlingsstolen i 30 år. En gåtur med hunden er der dog blevet til, og på cyklen til skole (hvis det ikke er regnvejr, blæsevær, jeg har for meget bagage med osv.).
Da jeg en dag, sammen med 40 elever, skulle skynde mig meget for at nå toget,- strakte min skridlængde ikke til,- og jeg blev nødt til at lunte for at følge med.

Og opdagede, det var rart!!!! Særeste oplevelse i mange år.

En uge senere var jeg udstyret med løbesko, købt under kyndig vejledning, havde udforsket diverse løbeprogrammer for ABSOLUT nybegyndere. Jeg havde lyst!!

Efter et par uger med denne træning måtte jeg erkende, achillessenen på venste ben ikke helt havde samme idé, som jeg. Nå,- det skal vel trænes væk. Men jeg kunne jo også lige spørge om eksperterne havde en mening om det.

Det havde de! Lægen sagde overbelastning(Jamen Herregud!) og jeg skulle vælge andre motionsformer. Fysioterapeut forklarede bramfrit, at kondition kunne man få på plads i løbet af et par måneder,- men min vægt taget i betragtning, knogler og led, der ikke har været rørt i 30 år, skulle jeg nok regne med let træning (gang) i op til et år, før pusselankerne kune begynder at løbe!!
Nærmest fornærmet og gal som en 2 årig satte jeg mig i strikkestolen igen.

ØV BØV - jeg har ikke lyst til at gå til spinning og svømning - jeg VIL lære at løbe.
Nå, nu har jeg så siddet og surmulet et par uger, og må nok hellere opføre mig voksent og få traveskoene på og ud i efterårsvinden.

2 kommentarer:

Olines sagde ...

Det er super godt gået Fru Rønne. Sikke en motivation og det skal nok komme! De er forøvrigt super flotte de der løbesko!
Har vi en ny aftale i mødregruppen?

Maret sagde ...

God tur ut...
Jeg skjønner kjempegodt hva du mener...