mandag den 29. marts 2010

Nye tider

Så fik jeg taget mig sammen til at sy og klippe i strikketøjet.
Først skulle jeg finde symaskinen, der lå begravet under mængder af tøj, kasser- dimser og dutter.
Min mand flytter nemlig hjem....nej, hans arbejde flytter hjem. Og jeg kan godt fortælle at års projekter og materialer fra en tegnestue fylder ret meget. Heldigvis har vi mulighed for opmagasinering af store møbler m.m. hos mine svigerforældre, men en del af tingene havner her,- de skal jo bruges.

Fra at have en mand, der er selvstændig og arbejder meget, har jeg nu fået en mand med fast kommunalt arbejde og en del projekter i eget firma. Resultat: Sikkert samme arbejdspres,- men nu med løn! Det synes konen godt om.

Men, men....symaskinen blev fundet, der blev syet og klippet med den store saks. Egentlig havde jeg tænkt dette stykke strik skulle være en bluse, men Almas mor forelskede sig i den, og mente bestemt, den var mere anvendelig som cardigan. Hvad hun ønsker, skal hun få - og klip, klip - en cardigan str. 2/3 åt er født.Knapperne har jeg lavet af Fimo. Nogle har spurgt, om de kan købes,- meeeen jeg er ikke helt sikker på, hvordan de klarer 100 ture i vaskemaskinen,- så dem skal jeg vist ikke tage penge for.(Almas mor kan bare skifte dem ud, hvis de går itu, ha!)

4 kommentarer:

Garn Moster sagde ...

Den er bare bedårende , sikken skøn cardigan :-)

kludemutter sagde ...

Sikke en skøn cardigan ;)
Der er da nogen der laver og sælger knapperne og de hoæder fint.

Yt

kludemutter sagde ...

Holder ;O

charlotte Illum Larsen sagde ...

smukkere end smuk... er helt vild med det blåternede look