søndag den 30. november 2008

Omvendt morgen

Solen stråler gennem vinduerne,- og jeg kan rent faktisk se ud ad dem. Farfar og Jeppe er nemlig ude at vaske vinduer.
Jeg havde forberedt mig på en rigtig børne-morgen med et ultra friskt barnebarn, meeen sådan blev det ikke.


Fruen stod op og listede ned - så forundret på uret, satte sig stille med kaffe, lydbog og strikketøj og ventede på børnelyde.....
Til sidst kunne det være nok! Klokken var halv ti tumlede Jeppe og farfar ned ad trappen.

Nissehue og smil på og så i gang med morgenmad......kold lasagne!!! Mobiltelefonen fangede lige onkel Anders og fætter Jeppe.

At omgåes en to-årig er rigdom. At opleve gennem ham, sætte tiden i stå og se, hvordan han eksperimenterer og udforsker livet.... det er fantastisk.Og så tænker jeg på, det kun er 7 år siden, yngstebarn var to. Der var jeg vist for dårlig til at sætte tiden i stå.

Om lidt skal han ud at sove, og det kan nok ikke vare længe, inden 3 teenagere vågner og fylder huset. Senere byder dagen på adventshygge med min gamle mor,- så jeg omgiver mig med alle aldre- fra 2 til 82. Alle med egen besværlighed og charme.

2 kommentarer:

Irene sagde ...

Har altid syntes, at det er dejligt med en stor familie. Har selv 2 hele og 2 halve søskende, 3 børn og 3 børnebørn. Skønt med liv i huset :-)

Helle : sagde ...

Ih hvor det lyder som om I hygger i jeres hjem. Der er ikke noget så dejligt som at kigge på børnene i den alder. Jeg syntes bare at tiden flyver afsted, jeg skal selv være farmor til april, min mand er morfar til to dejlige piger, så vi kender det selv.
Hav nu en hyggelig julemåned.
Tak for dit besøg på min blog, det er altid dejligt at andre kigger forbi og giver sit besyv med.