lørdag den 23. februar 2008

Lørdag formiddag

Havde egentlig tænkt mig en dejlig dag med lidt indkøb, en tur med hunden, strik og en god lydbog......
Meen sådan startede den ikke. Teenageren drøner larmende rundt og forsøger fantasifuldt at give alle andre skylden for, han ikke kan finde sine ting, har pakket og er klar til weekend i klub. Alt foregår med lyd på, vrantent og vrissent. Tænk, man kan forsøge at få en diskussion igang om, hvor vidt han skal have liggeunderlag med..... det står jo på sedlen!

Hvor er det irriterende, jeg ikke kan lade det gå forbi mig,- og undgå det påvirker mit humør.
Jeg synes, jeg har haft god tid til at øve mig i.

Negativitet suger al energi ud af huset, lillebror kryber i skjul, de voksne bliver vrantne... af og til ligefrem opgivende.
Somme tider bliver jeg så fuld af diskussioner og vrissen, jeg på forhånd ikke orker at lytte og være imødekommende. Det er skidt!!

Han er heldig, jeg elsker ham højt.

6 kommentarer:

Svit sagde ...

Hos os var det undertøjet, det var galt med. Det er mærkeligt, at man skal lægge tøjet til vask, før det igen kan figurere på hylderne?
Men nu er de afsted, og vi kan lade roen falde på os :-)

Fru Rønne sagde ...

Der er noget, I slet ikke har opdagethjemme hos jer! Vasketøj kan, blot for at drille, selv flyve op af kurven og gemme sig, for "jeg HAR set efter, og der er IKKE noget på værelset, jeg HAR lagt ALT til vask"
Suk

Olines sagde ...

Jeg ved da ikke hvad der er der sker hjemme hos dig! Her hos os havde teenageren pakket til turen i aftes. Alt var lagt frem og hun havde god tid imorges til, at komme i tøjet og blive "nettet". Selv morgenmaden og en lille sludder med mor var der tid til. Da jeg så oplyser hende om, at vi kører om 15 minutter, breder panikken sig; for jo vi havde aftalt at hun skulle pakke i aftes, men havde hun gjort det? nej selvfølgelig ikke, hun er jo teenager. Så hun fik kastet div. ting og sager ned i tasken på 15 minutter og liggeunderlag? ja det fandt faderen til hende.
Jeg sad stille og nød min kaffe, vi havde jo lavet en aftale i aftes og jeg skulle nok holde min del af den, det var at agere chauffør:)

Fru Rønne sagde ...

Hvad sige I pigemødre til et lynhurtigt arrangeret ægteskab?

Olines sagde ...

Kan de bo hos jer er det ingen problem! Arkitekten kan vel tegne en tilbygning der falder i de unges smag? Men hold da op hvor de ville komme for sent til alt!

Jan sagde ...

Arkitekten har allerede ideen til de første streger - et appendix i den fjerneste ende af grunden :-)

mvh
hr rønne