tirsdag den 29. januar 2008

UFO's
Hold da op, hvor har jeg gang i mange ting!
Vel mest fordi, jeg så let bliver inspireret og gerne vil det hele. Enkelte andre arbejder er bare kedelige, og venter på ejeren får taget sig sammen til at gøre dem færdige.


Skålen på sofabordet indeholder 1 vante i selbustrik, undrer mig over, hvorfor jeg ikke får lavet den anden. En næsten færdig sok, jeg bestemt er tilfreds med, men skal først finde aftager med smallere fødder end jeg...inden den anden strikkes.Et lækkert tørklæde i superblød merinould, der først var tænkt som julegave - og nu ligger i vindueskarmen og venter på mig. Gad vide, om det er vigtigt at vide, hvem man strikker til??Og så er der jo Harry Potter-trøjen, Anders (8 år) brændende har ønsket sig. Den er nu godt på vej. Bullen er færdig med et flot Griffindor våbenmærke. Den ligger ved symaskinen og venter på at få "huller" til ærmer. Er ikke helt sikker på, halsen er så god.....hader at trævle op!


Nogle ting er dog blevet færdige....


3 huer er røget af pindene. En med snoninger,- det er sjovt at strikke, og jeg anede ikke, det var så nemt. Barnebarnet havde bedst om en hue med farver,- så det fik han.


Og endelig langt om længe fik jeg lavet strømper til mig selv i Regia Landscape. Dem vil jeg ha' nogle flere af.
En gårdbutik( Søhøjgård Huldremosevej 55, Ramten, DK8586, Ørum Djurs) i nærheden holder ophørsudsalg, og man kan jo altid lige kigge.
De har de lækreste garner, strikkede og vævede ting.
Må indrømme, jeg kom derfra med 300g silke/merino.
Garnet blev med ungernes hjælp lynhurtigt vundet op ved hjælp af min julegave.
Der er slået op til cardigan til fødelsdagsgave til min mor. Det er det letteste, blødeste garn, jeg endnu har strikket af. Måske skal jeg en tur mere til Søhøjgård inden de lukker sidst i februar.

Mønstret er købt samme sted, let at strikke.

2 kommentarer:

Maret sagde ...

Hei...
Godt å se at du er tilbake. Den ungdommen din er helt normal, og det er nok du som mor også. Av og til kan man bli gal av fortvilelse, selv om ungene er det beste som har hendt i livet.

Mange flotte prosjekter her, det blir nok ferdig etterhvert. Tror det også er ganske normalt...

Laila sagde ...

jaaa, det er vældigt mange ting du har gang i....måske du bare skal beslutte dig til at göre noget færdigt, för du slår op til noget nyt!?!

Men det er vist en meget normalt og velkendt fænomen i "vores" verden.

Laila