søndag den 28. december 2008

Så gik den måned

Hold da op,- det er lang tid siden, jeg sidst har været her.
December måned er bare løbet forbi, af og til med lidt modvind.
Men som i alle eventyr, endte det med en dejlig juleaften med en del kære omkring mig, en del kære i tankerne.

Som læsere af mine kommentarer nok har opdaget, har jeg haft besøg af en ganske moderne og veluddannet nisse. Han kan både skrive og har netadgang. Gad vide, hvordan en nissepc ser ud??
Nissen har uden moret sig, jeg har endnu ikke fundet alle gaver, men de dukker nok op under forårsrengøringen. Forkælet er jeg blevet. Det er faktisk vældig godt at være kone i vores familie!


Først på måneden fik jeg en pris. Af Maret det søde menneske! Tusind tak.


Begrundelsen får I på norsk:

Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet irom, tid og forholdrne er usedvanlig sjarmerende og søte,og formålet er å finne og å være venner.De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse.Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet,vil enda flere vennskap ha forplantet seg.Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!Gi denne utmerkelsen til åtte bloggere,som igjen må velge seg åtte nye.Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres.


Lidt senere endnu en, fra den dejlig skrappe Marianne. Altså,- jeg blev rørt, og takker rigtigt mange gange.
Nu er det jo meningen, jeg skal sende den videre til 8 bloggere. Jeg kan se, den har vandret rundt i december og landet på mange blogs, så jeg er lidt sent ude. Svært at vælge er det også


Jeg læser rigtigt mange blogs. Og hvor er de forskellige.
Nogle er fortløbende historier fra det virkelige liv, man er nødt til at følge med i. Nogle er tanker, der bliver vendt. Der sker noget forunderligt med tanker, når de kommer på tryk. De skal vendes og drejes, inden de bliver helt rigtige.

Nogle blogs vender aktuelle temaer, politik og kultur, nogle viser produkter til inspiration.
Nogle fortæller med billeder,- smukke, overraskende ... fortællende og illustrative.
Nogle er meget private, andre får man holdninger og ikke en flig af skribentens private univers.
Balancen her kan være svær. Hvorfor skriver man? Til sig selv eller andre? Hvad er det, man vil dele?

Bottom line for mig er sprog og stil. Jeg elsker at se flotte billeder, og jeg vender tilbage til de blogs, hvor sproget er legende og flydende. Det er bestemt ikke så enkelt at skrive godt.


Så: tak alle I bloggere, der dagligt underholder og sætter mine tanker i sving!

2 kommentarer:

Ellen sagde ...

Det var spændende at se, at dine tanker omkring blogning er så lig dem jeg gjorde mig, inden jeg sprang ud (jeg er meget ny her i blogland. Som aktivt medlem, altså...)
Kan se, du også er webstrikker. Jeg har lige opdaget din blog, men vil ofte kigge ind til dig, for her ser godt og hyggeligt ud.

Fru Rønne sagde ...

Hej Ellen
Velkommen hid,- glæder mig til at følge din blog