lørdag den 21. juni 2008

Long time - no see


Ja, ja.... somme tider er livet for kort og hurtigt til at sidde ved på og blogge.

Travlhed før skoleferie, venner, der har brug for skulder og ører kommer nu først!
Jeg forsøger at strække hverdagene, så de når sammen....for os alle i familien. Skoleåret er snart slut,- og som altid, mangler jeg et par uger for at kunne nå det hele. Eleverne opdager det heldigvis ikke, de smiler ferieglade mod mig hver morgen.
Da jeg skal på kursus i sommerferien...i de uger, jeg plejer at forberede næste skoleår, er der ekstra pres på lige nu..... for jeg VIL holde ferie!!!
Mange ting skal være på plads, før jeg smider skolen ud af tankerne og kan holde fri.


Hvis tankerne drøner så stærkt, de kolliderer,- sætter jeg lydbog på, finder strikketøj.
Så er Fru Rønne pacificeret. Det er godt at vide, hvordan man kan tvinge sig til at slappe af.

Det er der kommet et par sjaler, børnekjoler og tørklæder ud af. Nu skal der sys sammen, blokkes, pakkes ind og sendes til familie og venner.


3 stk Littlesisters dress i forskellige størrelser er det blevet til. Strikket Arwetta, Noro Silk Garden og Muskat. Pragtfuld opskrift, nu skal der så vælges knapper!!


To bløde bluser i Bellevue str 6 og 12mrd. Skal bare liiige sys sammen!Woodland tørklæde til en kær veninde. Lys, tynd cashmere.

2 kommentarer:

Tora sagde ...

Du har virkelig vært produktiv, jeg er imponert! Og så syns jeg det er utrolig hyggelig at du har strikket ikke bare en, men tre flotte versjoner av oppskriften min - takk for pene ord!

Hilsen Tora.

Maret sagde ...

Jeg smiler litt her jeg sitter, og kjenner at dette kunne vert meg.

Om 2 dager skal jeg hjem fra oljeplattformen, men det er alltid så mye ekstra som skulle ha vert ferdig før jeg reiser.... Ja i grunn skulle jeg ha vert her noen ekstra dager, eller jobbet litt om natten, som om ikke 12 timers arbeidsdag er nok.
men så kommer en oftes i mål alikevel, på en eller annen måte..

Ha en fin sommer, og kos deg med strikketøy og fine feriedager..